2021-08-09 07:46:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A véletlenek most egy kicsit ellened dolgoznak

Napi horoszkóp augusztus 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint életedbe belecsöppenhet egy olyan feladat, ami teljesen feltüzeli majd lelkedet. Nem feltétlenül munkahelyi dolog ez, lehetséges, hogy egy új nagy vállalást teszel a magánéletedben, vagy másokon segítesz. Újból óriási lendülettel veted bele magad a feladatba. Végre valami izgalom, már nagyon is vágytál rá, hisz neked szükséged van a tűzre, a szenvedélyre.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jól indul a munkahét, de valaki kellemetlen magatartást tanúsít veled szemben. Legyél türelemmel és kerüld a konfrontációt. Ha módod van rá, kerüld a vele való kapcsolatot! Valaki elmondja neked az érzéseit, és meghat téged ez az őszinte vallomás.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha eddig nem tetted volna, munkahelyeden az ebédidőt töltsd kollégáid társaságában, ugyanis egy párbeszéd, vagy csak egy-két elcsípett mondat, remek ötleteket adhat neked, melyek később zseniálisaknak tűnnek, sok pénzt hoznak a konyhára.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmileg a szokásosnál zárkózottabb leszel a hét elején. Keresd annak a módját, hogy egyedül lehess. Ha párkapcsolatban élsz, jobb a helyzet, párod ismer és megérti, hogy szükséged van egy kis magányra - utána viszont ismét nyitott szívvel vágyod a másikat.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne veszítsd el a lelkesedésedet, még akkor se, ha akadályokba ütközöl. Irigyeid hamar ráunnak arra, hogy veled foglalkozzanak, és amint békén hagynak, te ismét tudod hozni a remek formádat, és célt érsz mindenben.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma két dologra tevődik a hangsúly: az anyagiakra és a másokhoz való alkalmazkodásra. Ha ügyesen helyezkedsz, ha nem viszel semmit túlzásba, akkor a magad hasznára fordíthatod a kialakuló helyzetet.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Túl pörgős nap ez, amikor a legnagyobb problémát az jelenti, hogy rosszul mérted fel az erődet, és minden most szakad a nyakadba. Kapkodás helyett állíts fel fontossági sorrendet, és tartsd a határidőket, még annak az árán is, hogy az otthoni teendőkből szinte teljesen kivonod magad.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Olyan új, a munkáddal is összefüggő lehetőségekkel találkozol, amelyek valami módon átalakítják a baráti körödet, illetve a családi kapcsolataidat is. Aktívan bekapcsolódsz minden közösségi programba, talán még jótékonysági rendezvényen is részt veszel, esetleg szervezel ilyet, hogy másoknak segíts. Ez a segítőkészség, nagyvonalúság téged is jó érzésekkel tölt el, és kamatostul kapod majd vissza a sorstól a sok jót.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A véletlenek most egy kicsit ellened dolgoznak. Hiába készíted elő a dolgokat, mindig történik valami, ami alaposan felborítja a szépen kigondolt terveidet. Különösen a partnered okoz olyan meglepetéseket, amik miatt felszalad a vérnyomásod. Lesz azonban valami, ami szintén véletlen, de szerencsés, és ellensúlyozza a bosszúságokat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Bánj csínján az ígéretekkel, mert nagy lelkesedésedben nem biztos, hogy jól méred fel a saját teljesítő képességednek határait. Csak mértékletesen tehát a vállalásokkal! Minden másban nagyon szerencsés leszel ma, és kedvezően alakul a sorsod, olyasmiben is haladást érhetsz el, amivel már régebb óta küzdesz. Sikerül lezárnod valamit ma.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kár volna fáradtságra hivatkozva lemondani egy meghívást. Mert ezzel nemcsak a párodnak okozhatsz örömet, de az utadba kerülő új ismerősök közt terveidhez is találsz komoly és befolyásos segítőket.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Olyan tényekkel szembesülsz, amelyek első pillanatban talán fájdalmasan érintenek, de végül is jó alkalmat teremtenek a váltásra. Kesergésre semmi ok, mert megtapasztalod majd a minden rosszban van valami jó örök igazságát. Az új körülmények közt fedezed majd fel a boldogságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: